veterinarska apoteka kontakt : 060 7261487

Medicinska hrana

Medicinska hrana koja se nalazi u našoj ponudi proizvedena je od strane najpoznatijih proizvođača u ovom segmentu. U stalnoj ponudi imamo veliki broj dijeta za najrazličitije tipove zdravstvenih potreba. Veterinarske dijete se prodaju isključivo u veterinarskoj apoteci i koriste se prema preporuci veterinara. medicinska hrana

Mogu biti dopuna propisanoj terapiji lekovima ili kao sama terapija u zavisnosti od same bolesti i potrebe. Postoje različite dijete koje tretiraju različita klinička stanja: probavne smetnje, dijabetes, mokraćno kamenje, bubrežnu insufincijenciju i dr. Medicinska hrana može se davati i preventivno za određene tipove potreba pasa i mačaka.

Medicinska hrana: Hill's Prescription Diet • Royal Canin Veterinary Diet • Farmina Vet Life

Medicinska hrana: Hill’s Prescription Diet • Royal Canin Veterinary Diet • Farmina Vet Life

Veterinarske dijete bitan su deo ponude Urban Pets veterinarske apoteke. U redovnoj ponudi imamo mnoge veterinarske dijete za pse i mačke kao i specifične formule suve ili vlažne hrane koje su predviđene za pse i mačke.

Ova hrana ne sadrži nikakve lekove. Kao takva, ponekad se koristi i radi prevencije, posebno kod tretiranja gojaznosti, problema sa varenjem itd. Posebno su pogodne i često neophodne za pse ili mačke koje imaju određenih zdravstvenih problema ili su u procesu oporavka.

Medicinska hrana renomiranih proizvođača:

Posavetujte se sa našim veterinarima oko pravilne ishrane Vaših kućnih ljubimaca i odgovarajuće dijete tokom terapije, oporavka ili trajne upotrebe medicinske hrane. U redovnoj ponudi imamo suvu (granuliranu) medicinsku hranu kao i vlažne (konzervirane) dijete i nisko-kalorične poslastice iz programa medicinske hrane za pse koji su na specijalnom režimu ishrane.