veterinarska apoteka kontakt : 060 7261487

Veterinarska apoteka

Veterinarska apoteka Urban Pets – asortiman

Medicinska hrana: Hill's Prescription Diet • Royal Canin Veterinary Diet • Farmina Vet Life

Medicinska hrana: Hill’s Prescription Diet • Royal Canin Veterinary Diet • Farmina Vet Life

veterinarska apoteka

Veterinarska apoteka koja se nalazi u sklopu Urban Pets pet shop-a nudi Vam veliki izbor zaštitnih sredstava; sredstava protiv endo i ekto parazita; lekova; terapija; preparata i svega ostalog što je neophodno za negu Vaših kućnih ljubimaca.  Veoma važan deo našeg asortimana predstavljaju i veterinarske dijete i medicinska hrana renomiraninh proizvođača: Hill’s Prescription Diet, Royal Canin Veterinary Diet i Farmina Vet Life.

Tokom toplog vremena veoma je važno zaštititi ljubimca od krpelja, buva kao i komaraca. Naime bolest srčanog crva kod pasa sve je rasprostranjenija i kod nas, prenose je komarci, pa je to nešto na šta svakako treba obratiti pažnju.

Prevencija je najbolji lek, pa tako preporučujemo zaštitna sredstva: spot-on preparate, zaštitne ogrlice, ampule/tablete i sprejeve. Pojedini preparati deluju i na larve srčanog crva, pre nego što se razviju, pa je redovna primena veoma bitna u prevenciji ove opasne bolesti. Rado ćemo Vas posavetovati oko pravilnog izbora preparata i zaštitnih sredstava.

Nudimo i preparate na bazi glukozamina i hondroitin sulfata koji su neophodni kod starijih pasa i mačaka koji imaju problem sa zglobovima (npr. Flexadin), ali i veliki izbor multivitaminskih i multimineralnih preparata koji jačaju imunitet i predstavljaju izvanredan dodatak ishrani Vaših ljubimaca.

U našem asortimanu nalaze se preparati i sredstva renomiranih svetskih proizvođača: Bayer, Merial, Krka, Vetoquinol, Virbac i dr. Rado ćemo Vam dati stručan savet oko svakog sredstva iz naše ponude i pomoći Vam da izaberete ono što je nepohodno Vašem ljubimcu.

Virbac Effipro

Virbac Effipro i Preventef

Veterinarska apoteka – izdvajamo:

Vetoqunol Aurizon

Vetoquinol Aurizon